Pasta med pølser og bacon

En simpel og lækker opskrift på tomatpasta med pølser og bacon over Trangia
5 baseret på 1 stemme

Pasta med pølser og bacon

Sværhed: Begynder Forberedelsestid 10 mins Madlavningstid 20 mins I alt 30 min.
Antal personer: 2
Bedste sæson: Velegnet hele året

Beskrivelse

Jeg har lavet opskriften med Trangia 25-5 UL & Gasbrænder. Du kan bl.a. købe den med prisgaranti hos min samarbejdspartner Friluftslageret via dette link. Vælger du at bruge mit link og købe Trangiaen derigennem, får jeg en lille %-del af dit køb som kommission. Pengene går direkte til at betale driften af trangia-opskrifter.dk.

Ønsker du inspiration og vejledning til Trangia kogegrej, så har jeg lavet et lille skriv om det kogegrej, jeg anvender til min Trangia. Det kan du læse mere om her

Nedenfor ses et par billeder af min Trangia 25-5 UL & Gasbrænder fra mine vandreture på hhv. vandreruten Århus-Silkeborg og West Highland Way i Skotland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Steg bacon i gryden og hak løg imens

  2. Når bacon er brunet smider du løg i gryden

  3. Tilsæt pølserne når løg er blevet svitset

  4. Når pølserne også er blevet stegt tilsætter du madlavningsfløde og tomatpúre og kog det op

  5. Når væsken koger tilsætter du suppehorn. Det tager cirka 10 min før suppehornene er klar

Nøgleord: pasta med pølser, pasta, pølser, tomat

Har du lavet retten med vores opskrift?

Tag #trangiaopskrifter hvis du lavede retten med vores opskrift. Følg @trangiaopskrifter på Instagram for flere opskrifter.

Anders Braun

Langdistancevandrer og Trangia-entusiast

Hej. Jeg hedder Anders, og jeg har en forkærlighed for mad over Trangia. Trangiaen er min højre hånd, når jeg er på friluftstur. Gennem årene har jeg vandret flere tusinde kilometer med Trangiaen i min rygsæk og afprøvet mange forskellige retter over det svenske stormkøkken. Disse opskrifter deler jeg ud af her på trangia-opskrifter.dk.

2 Comments

  1. Carsten says:

    Fantastisk ret! Den er blevet en ny favorit!

    1. Hej Carsten. Tusinde tak for feedback, den er værdsat! Det er helt bestemt også en af mine favoritter 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *