Pizza

En simpel og lækker opskrift på pizza over Trangia

Pizza

Sværhed: Øvet Forberedelsestid 50 min Madlavningstid 30 min I alt 1 time 20 min.
Antal personer: 2
Bedste sæson: Velegnet hele året

Beskrivelse

Jeg har lavet opskriften med Trangia 25-4 UL & Gasbrænder. Du kan bl.a. købe den med prisgaranti hos min samarbejdspartner Friluftslageret via dette link. Vælger du at bruge mit link og købe Trangiaen derigennem, får jeg en lille %-del af dit køb som kommission. Pengene går direkte til at betale driften af trangia-opskrifter.dk.

Ønsker du inspiration og vejledning til Trangia kogegrej, så har jeg lavet et lille skriv om det kogegrej, jeg anvender til min Trangia. Det kan du læse mere om her

Nedenfor ses et par billeder fra min vandretur på West Highland Way i Skotland, hvor jeg er i færd med at bruge min skønne Trangia 25-4 UL & Gasbrænder.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Start med at ælte dejen (mel, gær, salt, vand og olie) i en frysepose og lad den hæve i mindst 30 min

  2. Imens dejen hæver skærer du pølsen i skiver (så de ligner pepperoni), steger dem på panden med lidt olie og skære lidt ost ud i tynde skiver

  3. Dejen lægges ud på panden så den har en tykkelse på ½-1 cm (du kan evt. tilføje ekstra olie på panden) og bages ved at bruge en af gryderne som låg

  4. Når bunden er relativ fast vender du den og tilføjer topping (ketchup, spegepølse, ost og oregano) og lægger låg på igen

  5. Bag pizzaen indtil osten er smeltet og dejen føles bagt (du kan tjekke bagningen ved at banke på bunden med en finger - er bunden fast er den bagt)

Nøgleord: pizza, mel, gær, italiensk

Har du lavet retten med vores opskrift?

Tag #trangiaopskrifter hvis du lavede retten med vores opskrift. Følg @trangiaopskrifter på Instagram for flere opskrifter.

Anders Braun

Langdistancevandrer og Trangia-entusiast

Hej. Jeg hedder Anders, og jeg har en forkærlighed for mad over Trangia. Trangiaen er min højre hånd, når jeg er på friluftstur. Gennem årene har jeg vandret flere tusinde kilometer med Trangiaen i min rygsæk og afprøvet mange forskellige retter over det svenske stormkøkken. Disse opskrifter deler jeg ud af her på trangia-opskrifter.dk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *