Tomatsuppe

En simpel og lækker opskrift på tomatsuppe over Trangia

Tomatsuppe

Sværhed: Begynder Forberedelsestid 10 mins Madlavningstid 20 mins I alt 30 min.
Antal personer: 2
Bedste sæson: Efterår

Beskrivelse

Jeg har lavet opskriften med Trangia 25-4 UL & Gasbrænder. Du kan bl.a. købe den med prisgaranti hos min samarbejdspartner Friluftslageret via dette link. Vælger du at bruge mit link og købe Trangiaen derigennem, får jeg en lille %-del af dit køb som kommission. Pengene går direkte til at betale driften af trangia-opskrifter.dk.

Ønsker du inspiration og vejledning til Trangia kogegrej, så har jeg lavet et lille skriv om det kogegrej, jeg anvender til min Trangia. Det kan du læse mere om her

Nedenfor ses et par billeder fra min vandretur på West Highland Way i Skotland, hvor jeg er i færd med at bruge min skønne Trangia 25-4 UL & Gasbrænder.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Steg hvidløg i en gryde til det er ser letbrunt ud

  2. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og tomatpuré

  3. Kog det op i ét minut og lad det derefter simre i 10 min

  4. Smag til med salt og peber og brug evt. pasta som topping

Nøgleord: tomatsuppe, tomat, suppe, spansk

Har du lavet retten med vores opskrift?

Tag #trangiaopskrifter hvis du lavede retten med vores opskrift. Følg @trangiaopskrifter på Instagram for flere opskrifter.

Anders Braun

Langdistancevandrer og Trangia-entusiast

Hej. Jeg hedder Anders, og jeg har en forkærlighed for mad over Trangia. Trangiaen er min højre hånd, når jeg er på friluftstur. Gennem årene har jeg vandret flere tusinde kilometer med Trangiaen i min rygsæk og afprøvet mange forskellige retter over det svenske stormkøkken. Disse opskrifter deler jeg ud af her på trangia-opskrifter.dk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *