Trangia kogebogen

Trangia kogebogen er en kogebog dedikeret til dig med Trangia. Bogen udkommer som e-bog her til sommer 2024.

Bogen indeholder opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert. Både simple og mere avancerede opskrifter, så der er noget til enhver friluftselsker.

I bogen forklarer jeg også, hvordan du bruger din Trangia mest optimalt ift. vejr, terræn, brændsel osv. Til sidst vil jeg komme ind på oppakning af mad på friluftstur, både til den korte og lange tur.

Hvem står bag kogebogen?

Mit navn er Anders. En langdistance vandrer som tyr til Trangiaen som det primære køkkenredskab på friluftsture. De fleste dage kan du finde mig i naturen, hvor jeg laver nye opskrifter til mad over Trangia. Jeg er passioneret omkring at hjælpe andre i gang med madlavning over det svenske stormkøkken og få dem til at få øjnene op for, hvor simpelt og lækkert mad man rent faktisk kan lave over en Trangia.

Jeg er en kæmpe vandre- og stormkøkken entusiast med stort K. I forbindelse med mine vandreture på bl.a. Fjernvandrevej E1 (2100 km fra København til Milano), Gendarmstien (84 km) og West Highland Way (154 km) har jeg altid haft min Trangia i rygsækken.

Trangiaen er min trofaste følgesvend, uanset hvor jeg tager hen på tur, og jeg laver primært morgenmad og aftensmad på stormkøkkenet. Trangiaen er så alsidig, at du kan lave alt fra havregrød til risotto på relativ kort tid.

Min frokost består typisk af hård ost, chorizo og pesto på knækbrød, men det hænder, at jeg laver frokost over Trangia – især på hviledage eller korte shelterture.

Og al den erfaring jeg har gjort mig gennem tiden deler jeg ud af i Trangia Kogebogen.