Sværhed: Begynder
Forberedelsestid 10 min Madlavningstid 20 min I alt 30
Antal personer: 2
Bedste sæson: Velegnet hele året
Jeg har lavet opskriften med Trangia 25-5 UL & Gasbrænder. Du kan bl.a. købe den med prisgaranti hos min samarbejdspartner Friluftslageret via dette link. Vælger du at bruge mit link og købe Trangiaen derigennem, får jeg en lille %-del af dit køb som kommission. Pengene går direkte til at betale driften af trangia-opskrifter.dk.
Ønsker du inspiration og vejledning til Trangia kogegrej, så har jeg lavet et lille skriv om det kogegrej, jeg anvender til min Trangia. Det kan du læse mere om her.
Nedenfor ses et par billeder af min Trangia 25-5 UL & Gasbrænder fra mine vandreture på hhv. vandreruten Århus-Silkeborg og West Highland Way i Skotland.
2 personer
Tim says:
Virkelig simpel, men lækker opskrift – begge gange vi har lavet den, har vi dog måtte tilføje op til 500 ml vand også, og dem kunne stadig spises med gaffel 😀
admin says:
Hej Tim,
Tak for respons. Jamen du har fuldstændig ret. Jeg har faktisk glemt at tilføje vand til opskriften. De gange jeg har lavet den, har jeg også haft en vanddunk ved min side 😉 Tak for at pointere det, det er tilføjet til opskriften nu.