Logo

Pasta med pølser og bacon

Pasta med pølser på trangia
Pasta med pølser på trangia

Sværhed: Begynder

Forberedelsestid 10 min Madlavningstid 20 min I alt 30

Antal personer: 2

Bedste sæson: Velegnet hele året

Beskrivelse

Jeg har lavet opskriften med Trangia 25-5 UL & Gasbrænder. Du kan bl.a. købe den med prisgaranti hos min samarbejdspartner Friluftslageret via dette link. Vælger du at bruge mit link og købe Trangiaen derigennem, får jeg en lille %-del af dit køb som kommission. Pengene går direkte til at betale driften af trangia-opskrifter.dk.

Ønsker du inspiration og vejledning til Trangia kogegrej, så har jeg lavet et lille skriv om det kogegrej, jeg anvender til min Trangia. Det kan du læse mere om her

Nedenfor ses et par billeder af min Trangia 25-5 UL & Gasbrænder fra mine vandreture på hhv. vandreruten Århus-Silkeborg og West Highland Way i Skotland.

Ingredienser

2 personer

  •  150 g pølser
  •  100 g bacon
  •  125 ml madlavningsfløde
  •  1 tomatpúre
  •  1 løg
  •  suppehorn (suppehorn er mere praktiske end alm. pasta og spaghetti)
  •  basilikum
  •  salt
  •  peber

Instruktioner

  1. Steg bacon i gryden og hak løg imens
  2. Når bacon er brunet smider du løg i gryden
  3. Tilsæt pølserne når løg er blevet svitset
  4. Når pølserne også er blevet stegt tilsætter du madlavningsfløde og tomatpúre og kog det op
  5. Når væsken koger tilsætter du suppehorn. Det tager cirka 10 min før suppehornene er klar
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Trangia-opskrifter.dk

    En del af Toft Digital ApS
    Mejlgade 16, st. tv
    8000 Aarhus C
    Danmark
    Annoncering